история Фалун Дафа Варна

В рубриката "Моята история" ви запознаваме с българи, които практикуват китайския духовен метод Фалун Дафа (Фалун Гонг).

Никол Ангелов от Варна практикува Фалун Дафа от една година и е най-младият последовател на медитативната практика в България.

Вижте нейния разказ за пътя, който е извървяла в търсене на духовни принципи и за промените в живота ѝ в резултат на откриването им във философията на Фалун Дафа.

Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг, е традиционна китайска практика за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия с принципи Истинност, Доброта, Търпение, и пет медитативни упражнения.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies