Русия изложба здраве

Привърженици на практиката за самоусъвършенстване Фалун Дафа участваха в международната изложба „Здравословен начин на живот“ в Санкт Петербург през първите четири дни на месец април т.г.. Те демонстрираха упражненията на Фалун Дафа на сцената на най-големия Спортно-концертен комплекс в града.

Един от участниците в изложбата каза: „Като участват във фестивали и изложби за здраве, екология и култура, привържениците на Фалун Дафа разпространяват знанията за уникалната система за самоусъвършенстване по принципите Истинност, Доброта, Търпение на жителите на Санкт Петербург, които искат да „намерят своя път на развитие и дори оцеляване, когато светът е в катастрофа.“

Той не беше единствен в своето изказване на тази тема. Много посетители казаха, че дълги години не са удовлетворени от състоянието си и от общата нестабилност на света.

Много от тях са изпробвали различни системи за самоусъвършенстване, алтернативни методи за лечение. Но са осъзнали, че това не са главни, а междинни пътища.

Много от посетителите след гледане на презентацията на Фалун Дафа бяха заинтересувани от практиката.

Презентация на Дафа запозна посетителите с древната култура на Китай. След представянето имаше оживена беседа между привържениците на Фалун Дафа и посетителите на изложбата. Представители на няколко обществени организации - участници в изложбата, изразиха желание да покажат практиката на своите колеги и роднини, които не присъстват и оставиха своите координати за контакти.

Споменаването на преследването на привържениците на Фалун Дафа в Китай предизвика възмущение у посетителите.

Група млади хора от Урал пожелаха да се подпишат в подписка срещу репресиите над Фалун Дафа в интернет, в знак на протест срещу преследването.

Дирекцията на Спортен и концертен комплекс - най-големият закрит стадион в северозападната част на Русия, оцени участието на Фалун Дафа в изложбата "Здравословен начин на живот" с „Диплома на благодарност.“

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies