Марс цивилизация

Неотдавна Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство на САЩ (НАСА) потвърди вероятното съществуване на древни езера на Марс. Това предполага, че някога на планетата е имало условия за живот.

Други изследователи оповестяват още едно откритие, което според тях доказва, че Червената планета, не само е била обитавана от различни форми на живот, но също така и от напреднала цивилизация.

Скот С. Уаринг от ufosightingsdaily.com наскоро предостави снимки на Буда статуя, обявявайки “...това би трябвало да е достатъчно, за да убеди ООН, че на Марс някога е съществувал интелигентен живот.”

Има изобилие от обекти открити на Марс, все още непризнати, като доказателства за развито общество, съществувало на планетата. Засега не е ясно дали официалната наука ще посмее да отхвърли и тази поредна находка.

Експертите замълчаха за произхода на “Маршанг” - каменно формирование, което по подредбата си наподобява “Стоунхендж”. Те също, по всичко изглежда, че умишлено пропускат и снимката на голяма каменна лъжица - още един от удивителните мистериозни обекти, заснети на Марс наскоро.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies