Диян Данаилов Фалун Дафа Варна

В рубриката "Моята история" ви запознаваме с българи, които практикуват китайския духовен метод Фалун Дафа (Фалун Гонг).

Диян Данаилов е от Варна и практикува Фалун Дафа от пет години.

Диян ще ни разкаже как търсенето отговора на въпроса "кое е правилно и кое грешно" и критерият за тяхното различаване, приключва с откриването на философията на Фалун Дафа. Тя му помага всеки ден с желание да посреща житейските предизвикателства.

Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг, е традиционна китайска практика за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия с принципи Истинност, Доброта, Търпение и пет медитативни упражнения.

Разпространява се безплатно в над 100 държави по света. Текстовете и упражненията на Фалун Дафа може да свалите безплатно от българската версия на световния портал на духовната практика.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies