моята история Фалун Дафа Стара Загора

В рубриката "Моята история" ви запознаваме с българи, които практикуват китайския духовен метод Фалун Дафа (Фалун Гонг).

Мартин Гарчев от Стара Загора практикува Фалун Дафа от седем години, през които се опитва да бъде по-истинен, добър и търпелив както с децата, с които работи, така и с всички останали в живота си.

Във видеото, Мартин разказва за благоприятния ефект на медитацията върху здравето и характера, и какви са пресечните точки на медитативните практики със спорта.

Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг, е традиционна китайска практика за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия с принципи Истинност, Доброта, Търпение и пет медитативни упражнения.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies