Българска Фалун Дафа Асоциация

Българска Фалун Дафа Асоциация ви кани на представяне на книгата "Джуан Фалун", прожекция на документален филм, демонстрация на медитативните упражнения на Фалун Гонг и подписка за защита правата на човека, на 25 и 26 април 2015 г. в Русе.

На 25 април 2015 г. от 14:30 часа във фоайето на втори етаж на регионална библиотека "Любен Каравелов" в Русе ще бъде представена книгата "Джуан Фалун". От 15:30 часа на същото място ще бъде прожектиран международно отличеният документален филм на режисьра Майкъл Пърлман "Свободен Китай: Смелостта да повярваш". Двете събития са с вход свободен.

Книгата "Джуан Фалун" е основният и пълен текст на медитативната практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг. Авторът на книгата, г-н Ли Хонгджъ, е отличен с множество награди в Китай и в чужбина, включително е номиниран два пъти за Нобелова награда за мир. Книгата е преведена на повече от 40 езика, а практиката е разпространена в 114 държави по света с близо 100 милиона последователи.

Документалният филм "Свободен Китай: Смелостта да повярваш“ е отличен с редица международни награди. Лентата пресъздава реалността на нарушаването на човешките права в Китай и дава отговори на въпроси за произхода на евтините китайски стоки, цензурата в китайския Интернет и незаконната търговия с човешки органи за трансплантация. Филмът е прожектиран в над 500 частни представяния, включително в Европейския парламент, Конгреса на САЩ и щабквартирата на Гугъл.

Събитията са част от двудневна разяснителна кампания в крайдунавския град за китайската практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа и преследването ѝ в Китай. Te са организирани от Българска Фалун Дафа Асоциация в сътрудничество с регионалната библиотека. Входът е свободен.

Каним всички журналисти да отразят събитията, да гледат филма и да се запознаят с практиката. Предоставяме ви програмата за организираните от Българска Фалун Дафа Асоциация събития в Русе:

25 април 2015 г. (събота)

14:30 часа - Представяне на книгата "Джуан Фалун" в регионална библиотека "Любен Каравелов", във фоайето на втори етаж.

15:30 часа - Прожекция на филма "Свободен Китай", във фоайето на втори етаж на библиотеката.

12:30 – 17:30 часа – Мирен апел и подписка срещу насилственото отнемане на органи в Китай на площада пред Съдебната палата в Русе. Подписката е отправена до Върховния комисар на ООН по правата на човека и е част от международната кампания на организацията "Лекари срещу насилственото отнемане на органи" (DAFOH).

26 април 2015 г. (неделя)

10:30 – 12:30 часа – Демонстрация на медитативните упражнения на Фалун Дафа в градинката пред библиотеката.

Заповядайте!

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies