Информационен Център Фалун Дафа България
Информационен Център Фалун Дафа България

Българска Фалун Дафа Асоциация

Българска Фалун Дафа Асоциация ви кани на представяне на книгата "Джуан Фалун", прожекция на документален филм, демонстрация на медитативните упражнения на Фалун Гонг и подписка за защита правата на човека, на 25 и 26 април 2015 г. в Русе.

На 25 април 2015 г. от 14:30 часа във фоайето на втори етаж на регионална библиотека "Любен Каравелов" в Русе ще бъде представена книгата "Джуан Фалун". От 15:30 часа на същото място ще бъде прожектиран международно отличеният документален филм на режисьра Майкъл Пърлман "Свободен Китай: Смелостта да повярваш". Двете събития са с вход свободен.

Книгата "Джуан Фалун" е основният и пълен текст на медитативната практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг. Авторът на книгата, г-н Ли Хонгджъ, е отличен с множество награди в Китай и в чужбина, включително е номиниран два пъти за Нобелова награда за мир. Книгата е преведена на повече от 40 езика, а практиката е разпространена в 114 държави по света с близо 100 милиона последователи.

Документалният филм "Свободен Китай: Смелостта да повярваш“ е отличен с редица международни награди. Лентата пресъздава реалността на нарушаването на човешките права в Китай и дава отговори на въпроси за произхода на евтините китайски стоки, цензурата в китайския Интернет и незаконната търговия с човешки органи за трансплантация. Филмът е прожектиран в над 500 частни представяния, включително в Европейския парламент, Конгреса на САЩ и щабквартирата на Гугъл.

Събитията са част от двудневна разяснителна кампания в крайдунавския град за китайската практика за самоусъвършенстване Фалун Дафа и преследването ѝ в Китай. Te са организирани от Българска Фалун Дафа Асоциация в сътрудничество с регионалната библиотека. Входът е свободен.

Каним всички журналисти да отразят събитията, да гледат филма и да се запознаят с практиката. Предоставяме ви програмата за организираните от Българска Фалун Дафа Асоциация събития в Русе:

25 април 2015 г. (събота)

14:30 часа - Представяне на книгата "Джуан Фалун" в регионална библиотека "Любен Каравелов", във фоайето на втори етаж.

15:30 часа - Прожекция на филма "Свободен Китай", във фоайето на втори етаж на библиотеката.

12:30 – 17:30 часа – Мирен апел и подписка срещу насилственото отнемане на органи в Китай на площада пред Съдебната палата в Русе. Подписката е отправена до Върховния комисар на ООН по правата на човека и е част от международната кампания на организацията "Лекари срещу насилственото отнемане на органи" (DAFOH).

26 април 2015 г. (неделя)

10:30 – 12:30 часа – Демонстрация на медитативните упражнения на Фалун Дафа в градинката пред библиотеката.

Заповядайте!


 

Този уебсайт използва cookies