Граждани на Пловдив разглеждат информационна брошура за Фалун Дафа

Българска Фалун Дафа Асоциация организира серия от събития в Пловдив на 6 и 7 юни 2015 г.: демонстрация на медитацията на Фалун Дафа, подписка срещу насилственото отнемане на органи от последователи на практиката в Китай, представяне на философията на практиката, книгата "Джуан Фалун" и прожекция на документалния филм "Свободен Китай: Смелостта да повярваш".

Инициативата цели да запознае обществеността със същността на мирната духовна практика Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг, и с фактите относно продължаващите 16 години репресии срещу нейни симпатизанти от комунистическата партия в Китай.

Вижте репортаж от събитията.

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies