Созопол събитие

Последователи на медитативната практика Фалун Дафа организираха подписка в град Созопол в защита на човешките права в Китай.

Подписката, която се състоя на 16 август, е инициатива на неправителствената американска организация "Лекари срещу насилственото отнемане на органи" (DAFOH). Тя призовава Върховния комисар на ООН по правата на човека да окаже натиск върху китайските власти незабавно да прекратят насилственото отнемане на органи от практикуващи Фалун Дафа в Китай. До сега са събрани над 2 милиона подписа в 54 страни по цял свят.

Граждани, български и чуждестранни туристи имаха възможност да се информират за продължаващите 16 години репресии срещу последователите на Фалун Дафа в Китай, и да научат повече за древната практика, базирана на принципите Истинност, Доброта, Търпение.

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies