Информационен Център Фалун Дафа България

Дали от мащабни демонстрации по време на значими събития или чрез конкретна информация на сайта на Информационен Център Фалун Дафа България, все повече и повече хора научават за преследването на духовната практиката Фалун Дафа (Фалун Гонг) от китайският комунистически режим. Все повече доказателства за това престъпление срещу човечеството, както го определят множество правозащитни организации, се появяват в публичното пространство. В крайна сметка, всеки трябва да има възможност да проучи фактите сам за себе си и да реши какво е правилно за бъдещето ни като глобално общество.

Трудно ли е да се повярва, че в Китай убиват хора заради органите им?
Нов документален филм разглежда твърденията, че Китай отнема органи от живи и мъртви затворници на съвестта, използвани в процъфтяващата трансплантационна индустрия.

Какво последва от отвореното писмо до президента на Китай Си Дзинпин?
Много редовни читатели на „Ню Йорк Таймс” изразиха своята подкрепата към отвореното писмо на организацията „Приятели на Фалун Гонг“ адресирано до президента на Китай Си Дзинпин. Някои медии, особено тези, които акцентират върху темите за Китай и правата на човека, публикуваха собствени интервюта и репортажи по темата.

Фалун Гонг все още е под прицел, сочат официални документи в Китай
Документи на Китайската комунистическа партия (ККП), издадени тази година от централните власти и разпространени от местните комисии, индикират, че преследването на традиционната духовна практика Фалун Гонг все още се възприема като официална политика.

Аудио новини: Тридневни събития на Фалун Дафа в Лос Анджелис
Над 1000 последователи на Фалун Дафа участваха в парад в центъра на Лос Анджелис, САЩ, за да популяризират практиката и привлекат вниманието на обществеността към продължаващите репресии, на които са подложени последователите ѝ в Китай.

Фотогалерия: Практикуващи Фалун Дафа от България на парад във Виена
Фалун Дафа практикуващи от България участват в парад за популяризиране на практиката във Виена.
 


 

Този уебсайт използва cookies