Информационен Център Фалун Дафа България Месечен Бюлетин

Въпреки международните усилия да се преустанови насилието и да се осигури зачитането на човешките права, основното човешко право за свобода на вярата тежко се потъпква в много страни по света. Комунистическият режим в съвременен Китай продължава да нарушава това право с изключителна дързост през последните 16 години.

Измина една година от освобождаването на незаконно задържаните български граждани в Сърбия

Измина една година от освобождаването на седем български и двама руски граждани, живеещи в България, които бяха задържани незаконно в Белград, Сърбия.

Над 250 подписа събра в София петицията-жалба за осъждане на бившия комунистически лидер на Китай

Българска Фалун Дафа Асоциация организира петиция-жалба за подвеждане под отговорност и осъждане за престъпления срещу човечеството и геноцид на бившия държавен глава на Китай Дзян Дзъмин. Той е считан за основен инициатор и организатор на репресиите над последователи на духовната практика Фалун Дафа.

Защо Мис Свят Канада не беше допусната до финала на конкурса в Китай?

Анастейша Лин - недопуснатата в Китай "Мис Свят", говори открито за нарушаването на човешките права

Форум в Американския конгрес засяга репресиите срещу Фалун Гонг в Китай

Като се има предвид трагичното състояние на правата на човека в Китай, новините, че Китайската комунистическа партия (ККП) разхлабва своята желязна хватка, дават повод за надежда.

Какво е Фалун Дафа? Какво е Фалун Гонг? Каква е целта и ползата от практикуването на Фалун Дафа? Как се практикува Фалун Дафа? Отговори на всички тези въпроси ще намерите във видеото: https://www.youtube.com/watch?v=NjorE1tKIO4


 

Този уебсайт използва cookies