„В Китай мирни граждани са изтезавани, бити и много деца са сираци”. Този надпис посрещаше неделните минувачи по бул. "Богориди" в Бургас на 7 февруари т.г. От обяд до късния следобед, жителите и гостите на морския град имаха възможност да научат повече за случващото се в Китай и да допринесат за промяна в положителна посока.

(Чуйте репортажа в звуковия файл)


Събитието, организирано от Българска Фалун Дафа асоциация, има за цел запознаване на обществеността с международната петиция-жалба срещу бившия държавен китайски лидер Дзян Дзъмин. Идеята е той да бъде подведен под отговорност и осъден за извършените от него престъпления срещу човечеството, и по-специално за антиконституционното, най-мащабното в историята на света и нехуманно преследване на последователи на духовната практика Фалун Гонг в Китай.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies