Статията за Фалун Дафа в Списание 8

"Списание 8" публикува обширна статия за Фалун Дафа в мартенския си брой. Материалът е със заглавие "Фалун Дафа - законът на Вселената".

(Чуйте репортажа в звуковия файл)


"Древното китайско учение Фалун Дафа тонизира, успокоява, помага да намериш пътя към себе си. С няколко прости упражнения позволява да се постигнат впечатляващи резултати, а последователите му по света са десетки милиони. Уви, през последните години в Китай те са подложени на ужасяващи репресии", се казва в интродукцията на първите страници на списанието.

В статията е представена историята "на все по-популярния Фалун Дафа (наричан и Фалун Гонг) и основните му постулати. Неколцина български последователи на практиката, които в нея са намерили предизвикателство, път към духовния баланс, а и решение на здравословните си проблеми, също разказват за своя опит".

Вижте Статия за Фалун Дафа в "Списание 8"

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies