Софийски университет Климент Охридски

Студенти подкрепиха международната петиция жалба за подвеждане под отговорност и осъждане на бившия китайски диктатор Дзян Дзъмин за престъпления срещу човечеството на 20 март т.г. в подлеза на метростанция „СУ Св. Климент Охридски“ в София.

(Чуйте репортажа в звуковия файл)


Активисти за човешки права и последователи на практиката Фалун Дафа (Фалун Гонг), които са организатори на петицията в България, раздаваха информационни брошури, които разкриват факти за тези престъпления. Само за няколко часа близо 100 души се включиха в петицията.

Фалун Дафа е система за самоусъвършенстване от Буда школата. Следвайки принципите истинност, доброта и търпение практикуващите повишават морала и духовността си, а доброто си здраве поддържат чрез изпълнението на 5 медитативни упражнения, които включва системата.

Всички желаещи да се запознаят с Фалун Дафа, могат да го направят на сайта www.falundafa.org, откъдето да изтеглят безплатно книгата "Джуан Фалун", която представя философията.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies