Месечен бюлетин на ФДИЦБ

Близо 10 000 привърженици на духовната практика Фалун Дафа отбелязаха Световния ден на практиката с грандиозен парад, множество събития и международна конференция в Ню Йорк, САЩ, през май т.г. В България, Световният ден беше отбелязан в София, Пловдив и Варна. Практикуващите Фалун Дафа са приветствани в над 114 страни по света, но в Китай са подложени на репресии от комунистическия режим, включително произволни арести, лишаване от свобода и мъчения в затвори.

Грандиозен парад в Ню Йорк призовава за мир и изобличава репресии в Китай Близо 10 000 привърженици на духовната практика Фалун Гонг (Фалун Дафа) от 53 държави се включиха в грандиозен парад в центъра на Ню Йорк, на 13 май т. г., по повод празненствата за Световния ден на практиката.

Отбелязаха Световния ден на Фалун Дафа в София, Пловдив и Варна Фалун Дафа набляга на фундаментално подобрение в характера на човек като от това следват редица положителни външни промени: практикуващите стават по-толерантни към околните, по-съвестни и честни на работното място и по-отворени и алтруистични като цяло.

Си Дзинпин намеква за промяна на позицията на режимa спрямо Фалун Дафа Целенасочено или не мерките, взети от Си Дзинпин откакто зае своя пост, са помогнали за намаляване на интензивността на преследването срещу Фалун Дафа.

Учен атеист променя светогледа си за науката и духовното Теорията на Айнщайн за относителността, инициира още една промяна в парадигмата и ни показва, че пространство и време не са това, което сме приемали.

Слушайте аудио новините на Инфо Център Фалун Дафа България в Интернет или с аудио podcast приложение

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies