БТВ телевизия предаване Фалун Дафа

По повод Международния ден за правата на човека, Красимир Христов и Богдан Богданов гостуваха в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV на 10 декември 2017 г., където разказаха за медитативната практика Фалун Дафа.

Водещата на съботно-неделния блок на bTV, Мариана Векилска в кратък репортаж разказа за продължаващото 18 години преследване и репресии на последователи на медитативната практика Фалун Дафа (Фалун Гонг) от китайската комунистическа партия.

Деяние, което международни експерти по човешки права определят като геноцид и престъпление срещу човечеството.

Гостите в студиото разказаха какво е Фалун Дафа, какви са основните принципи на практиката, как те самите са се запознали с тази древна китайска мъдрост, и как са подобрили здравето и характера си.

Докато Христов и Богданов споделяха своя опит, други четирима привърженици демонстрираха медитацията на Фалун Дафа на фона на тиха китайска музика.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies