поздравителна картичка нова година 2018

В последните дни на декември 2017 г., последователите на Фалун Дафа от България изпратиха поздравителна картичка до г-н Ли Хонгджъ, основател на духовната практика и уважително наричан "Учител".

Подобни поздравления са традиционно изпращани от симпатизанти на Фалун Дафа от над 100 държави по света, където практиката е популярна, и публикувани на световния уебсайт на Фалун Дафа, Minghui.org.

Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг, е традиционна китайска духовна практика на високо ниво за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия, основана на принципите Истинност, Доброта и Търпение, и пет медитативни упражнения.

Философията на Фалун Дафа учи човек да е добър, състрадателен и толерантен в семейството, на работното място и в обществото. Упражненията спомагат за поддържане на добро здраве, тонус и освобождаване от стреса.

Родината на Фалун Дафа е Китай. Практиката е представена за пръв път публично през 1992 г. в североизточния град Чанчун от г-н Ли.

Заради положителния ефект върху здравето и морала на хората, Фалун Дафа е получила многобройни признания от политици и общественици от цял свят.

Г-н Ли е номиниран за Нобелова награда за мир през 2000 г. и 2001 г., както и за Наградата на Европейския парламент, "Сахаров", за свобода на мисълта през 2001 г.

Днес Фалун Дафа се практикува в 114 държави по света. В България е популярна от 2001 г. насам.

Мнозинството последователи на Фалун Дафа споделят, че са излекували заболявания и са подобрили отношенията си в семейството и в обществото, благодарение на практиката.

Положителните ефекти върху здравето, морала и духовността са само част от причините милионите последователи всяка година да поздравяват своя Учител с настъпването на Новата Година.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies