Парк Хотел Москва представяне

Български доброволци представиха медитацията и философията на китайската духовна практика Фалун Дафа пред гости на Парк Хотел Москва в София на 17 март 2018 г.

Пред събралите се в ресторанта на столичния хотел, Росица и Димитър демонстрираха петте медитативни упражнения на практиката, на фона на тиха музика. През това време, Александра обясни какъв ефект има всяко едно от движенията на упражненията и как те спомагат за подобряване на здравето и съзнанието.

"При изпълнение на упражненията се задействат едновременно всички енергийни канали в тялото, което има ефекта не просто на лекуване на болести, а на цялостно пречистване на тялото", каза Александра, която се занимава с Фалун Дафа от пет години.

Тя подчерта, че упражненията са допълнителен метод за усъвършенстване според Фалун Дафа. Основното в древната китайска практика е усъвършенстването на съзнанието. Това се постига чрез следване на принципите Истинност, Доброта, Търпение. Човек подобрява своя характер, повишава морала си и върви по пътя към просветлението.

2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_001
2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_002
2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_003
2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_004
2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_005
2018-03-17-Picture-FDIC-ParkHotelMoskva_006
Previous Next Play Pause

Принципите са подробно описани от основателя на системата, г-н Ли Хонгджъ, в книгата "Джуан Фалун". Александра показа книгата, даде възможност на желаещите да я разгледат и призова интересуващите се да я свалят безплатно от уебсайта www.falundafa.org. Книгата може да бъде закупена от всички големи книжарници в страната.

В края на 30-минутната демонстрация някои от гостите пожелаха да научат къде в София и в страната се изпълняват упражненията и как могат да се присъединят.

Те научиха, че места за изпълнение на медитацията има в редица български градове и че всички дейности на Фалун Дафа по цял свят са безплатни. В София, всеки може да научи и изпълнява упражненията в Борисовата градина (всеки делничен ден от 7:30 часа и събота и неделя от 11:00 часа) и в Южния парк (събота и неделя от 9:00 часа).

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies