поздравителна картичка световен ден Фалун Дафа учител

Български последователи на Фалун Дафа изпратиха поздравителна картичка до основателя на духовната практика, г-н Ли Хонгджъ, по случай 13 май – негов рожден ден и Световен ден на Фалун Дафа.

Картичката, изобразяваща обща снимка с родни последователи на Фалун Дафа пред сградата на Ямболския безистен, носи следното послание – на български и китайски език:

"Многоуважаеми Учителю, честит рожден ден! Поздравления по случай Световния ден на Фалун Дафа! От българските практикуващи – 2018 г."

С картичката, българските симпатизанти на древния китайски метод за самоусъвършенстване изразиха благодарността си към г-н Ли за своето подобрено здраве и хармоничен живот, в резултат от практикуване на Фалун Дафа.

Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг, е традиционна практика за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия за подобряване на морала и пет медитативни упражнения.

На 13 май 2018 г. се навършиха 26 години от публичното представяне на Фалун Дафа и 19 години от първото отбелязване на Световния ден на Фалун Дафа през 1999 г.

Празненствата по случай Световния ден на Фалун Дафа се провеждат ежегодно с паради, концерти, митинги, изложби и други тържествени събития в 114 държави, където близо 100 милиона души изпълняват медитацията и следват трите принципа на практиката: Истинност, Доброта и Търпение.

В България, Фалун Дафа е известна от 2001 г. и има над 150 последователи.

 


 

Този уебсайт използва cookies