поздравителна картичка нова година цвете лотос

Родни последователи на медитативната практика Фалун Дафа поздравиха своя духовен учител, г-н Ли Хонгджь, с настъпването на новата 2019-а година.

Цветната картичка загадъчно съчетава в едно изображение на източното цвете лотос и традиционната българска роза. В източната култура, лотосът е символ на чистотата и силата на човешкия дух.

Картичката от България бе публикувана на световния уебсайт на Фалун Дафа, minghui.org, заедно с картички от над 100 държави, където духовната практика е популярна.

Г-н Ли Хонгджъ ежегодно получава хиляди поздравителни картички от последователи на метода за усъвършенстване на духа и тялото. Милиони хора по цял свят изразяват благодарност за възможността да извисят своите моралните и духовни ценности, и да получат добро здраве, с помощта на Фалун Дафа.

Фалун Дафа е традиционна китайска духовна практика, в чиято основа стоят принципите Истинност, Доброта, Търпение. Системата включва и пет медитативни упражнения, които имат мощно действие върху физическото здраве. Всички дейности на Фалун Дафа са безплатни.

Практиката е представена пред обществеността в Китай през 1992 г. и за по-малко от десет години става начин на живот за 6-8 процента от китайското население. Заради доказания положителен ефект върху здравето и морала на хората, бързо се разпространява в над 100 държави по цял свят и се практикува от около 100 милиона души в Европа, Азия, Америка, Азия, Австралия и Африка.

В България, Фалун Дафа е популярна от 2001 г. насам.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies