поздравителна картичка китайска нова година

Българските последователи на духовната практика Фалун Дафа (Фалун Гонг) поздравиха нейния основател, г-н Ли Хонгджъ, с пъстроцветна картичка, по случай настъпването на Китайската нова година на 5 февруари 2019 г.

Ежегодно, симпатизанти на учението от над 100 държави, където то е популярно, изпращат поздрави до своя духовен учител. Така те изразяват благодарността си, че са получили възможност да научат как да бъдат истинни, добросърдечни и смирени, и да се освободят от заболяванията си. Поздравите по случай настъпването на Китайската нова година са публикувани на световния сайт на Фалун Гонг, Minghui.org.

Фалун Дафа, известна още с името Фалун Гонг, е традиционна китайска духовна практика от Буда школата. Основана е на вселенските принципи Истинност, Доброта, Търпение, а като допълнително средство за по-нататъшно изчистване и усъвършенстване на тялото г-н Ли Хонгджъ е преподал и пет медитативни упражнения.

Астролозите прогнозират за 2019 г., която ще премине под знака на земното прасе (глиган), че ще е година на зараждаща се истина, разбирателство и любов, и на чистосърдечност, радост и откритост сред хората. Годината на последната дванадесета зодия в китайския хороскоп ще приключи на 24 януари 2020 г.

 


 

Този уебсайт използва cookies