Фалун Гонг се представя в Холандия

Китайската система за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Гонг (още известен като Фалун Дафа) бе представена на известния пазар за сирене в град Алкмаар, Холандия, на 29 и 30 август.

Местни жители и туристи научиха, че практикуващите Фалун Гонг са подложени на жестоки репресии в Китай от 15 години насам.

Мнозина се подписаха в петиция, инициирана от американската неправителствена организация „Лекари против насилственото отнемане на органи“ (DAFOH). Петицията призовава ООН да изиска от Китай безусловно прекратяване на насилственото отнемане на органи от затворници на съвестта.

Град Алкмаар е разположен в северната част на Холандия и е добре известен с производството и търговията със сирене. Именно това привлича над 300 000 туристи в града всяка година.

Холандия е най-големият износител на сирене в света с годишен износ от 400 000 тона. 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies