Швейцария изложба

Международната художествена изложба "Изкуството на Истинност, Доброта, Търпение" гостува в шестия по големина швейцарски град Винтертур от 19 април до края на юни.

Експозицията от 52 картини, изпълнени с маслени и бои и акварел, разкрива вътрешния свят на практикуващите духовната система Фалун Гонг и трагедията на тяхното преследване в роден Китай, което продължава от 16 години насам.

Чрез реалистични образи и силно послание, художниците се надяват да събудят добротата у хората и да ги информират за случващото се в комунистически Китай, където милиони невинни хора са подложени на нечувани жестокости само заради убежденията им във Фалун Гонг и неговите принципи Истинност, Доброта и Търпение.

Много посетители споделиха, че са силно впечатлени от изложените картини. Някои изразиха чувствата си в книгата за гости, от която са по-долните цитати.

"Притворените очи на персонаж в една от картините за преследването изразяваше такава силна болка!"

"Всичко, което видях тук, ме развълнува силно."

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies