Фотоизложбата на Фалун Дафа

Фотоизложбата "Мирен протест" гостува в турския град и голямо средиземноморско пристанище Мерсин, между 10 и 12 май 2015 г.

Тридневната документална експозиция изложи ползите от практикуването на духовния метод Фалун Дафа и разкри моменти от жестокото преследване на неговите последователи в Китай.

Изложбата посетиха много млади хора и студенти. Мнозина бяха потресени от преследването, особено от насилственото отнемане на органи от последователи на Фалун Дафа.

Посетителите на изложбата изказаха съчувствие към страданията на практикуващите Фалун Дафа в Китай и подкрепиха техния мирен протест.

Млад мъж прекара почти два часа в галерията и сподели впечатленията си.

"Натъжи ме страданието на практикуващите Фалун Дафа. Ще направя всичко възможно, за да подкрепя протеста срещу преследването им в Китай."
 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies