китайски танц Санкт Петербург

Привърженици на Фалун Дафа от Санкт Петербург отпразнуваха Световния ден на Фалун Дафа на 21 май т.г. близо до река Нева.

Празникът за Световния ден на Фалун Дафа - 13 май - започна с индивидуално изпълнение на едно от петте медитативни упражнения на практиката.

В програмата на празника беше представена традиционната култура на Китай, в която имаше танц на златен дракон и лъв и група барабанчици. Бяха изпълнени и изящни традиционни танци. Група демонстрираше медитативните упражнения на практиката Фалун Дафа.

Беше организирана и подписка против преследването на практиката в Китай, което се извършва от китайския комунистически режим през последните 17 години.

Практикуващите разказваха на посетителите как практиката им помага да се подобряват във взаимоотношенията с близки, колеги и приятели, като следват трите основни принципа на практиката: Истинност, Доброта, Търпение.

Плакати и информационни стендове разказваха за разпространението на Фалун Дафа по света и за преследването в Китай.

Минувачите се подписваха в подписката в знак на протест срещу преследването в Китай.

Практикуващ разказа на младо семейство с две малки деца за въздействието на практиката върху здравето. Той подчерта как е развил милосърдие и добросърдечност в себе си благодарение на изучаване на основния текст на практиката "Джуан Фалун". Двамата съпрузи обещаха непременно да се запознаят по-подробно с Фалун Дафа в интернет.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies