Санкт Петербург Русия петиция

Привърженици на духовната практика Фалун Дафа от Санкт Петербург организираха петиция, адресирана до ООН срещу преследването на практиката в Китай. Събитието се проведе на 22 юни т.г. в парк Марсово поле, който е едно от най-посещаваните места, както от местните граждани, така и от туристи.

Петицията е организирана от неправителствената американска организация "Лекари против насилственото отнемане на органи" (DAFOH). Тази петиция се провежда в цял свят с искане към ООН да помогне на световната общност да разбере истината за насилственото отнемане на органи от практикуващи Фалун Дафа, извършвано в масови мащаби в Китай. Целта на подписката е то да бъде спряно.

Практикуващи Фалун Дафа разказваха на разхождащите се в парка жители и гости на града за системата за самоусъвършенстване Фалун Дафа, за гоненията на привържениците ѝ в Китай. Много хора не знаят, че практикуващите Фалун Дафа в Китай са арестувани, измъчвани по различни начини и дори са подложени на насилствено отнемане на органите им за трансплантация и убивани заради това. Когато чуват за тези престъпления, хората проявяват състрадание, осъждат преследването в Китай и много от тях се подписват в петицията.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies