Информационен Център Фалун Дафа България
Информационен Център Фалун Дафа България

Санкт Петербург Русия петиция

Привърженици на духовната практика Фалун Дафа от Санкт Петербург организираха петиция, адресирана до ООН срещу преследването на практиката в Китай. Събитието се проведе на 22 юни т.г. в парк Марсово поле, който е едно от най-посещаваните места, както от местните граждани, така и от туристи.

Петицията е организирана от неправителствената американска организация "Лекари против насилственото отнемане на органи" (DAFOH). Тази петиция се провежда в цял свят с искане към ООН да помогне на световната общност да разбере истината за насилственото отнемане на органи от практикуващи Фалун Дафа, извършвано в масови мащаби в Китай. Целта на подписката е то да бъде спряно.

Практикуващи Фалун Дафа разказваха на разхождащите се в парка жители и гости на града за системата за самоусъвършенстване Фалун Дафа, за гоненията на привържениците ѝ в Китай. Много хора не знаят, че практикуващите Фалун Дафа в Китай са арестувани, измъчвани по различни начини и дори са подложени на насилствено отнемане на органите им за трансплантация и убивани заради това. Когато чуват за тези престъпления, хората проявяват състрадание, осъждат преследването в Китай и много от тях се подписват в петицията.

 


 

Този уебсайт използва cookies