здравно изложение Швеция

Китайският духовен метод Фалун Дафа отново привлече вниманието на посетителите на най-голямото в Швеция изложение за здравословен начин на живот "Хармония", което се провежда ежегодно в град Солна, близо до столицата Стокхолм.

Стотици хора дойдоха на изложението, което се проведе на 30 октомври 2016 г. Мнозина се спряха на щанда на Фалун Дафа, за да вземат листовка с информация за същността на древната практика за самоусъвършенстване.

Елен от дълго време се занимава с цигун упражнения и беше силно впечатлена от трите принципа на Фалун Дафа: Истинност, Доброта и Търпение.

"Когато минах край щанда ви, почувствах силна енергия", каза тя. "Искам час по-скоро да започна да изучавам тази практика!"

Според философията на Фалун Дафа, Истинност, Доброта, Търпение е най-фундаменталната характеристика на Вселената. Последователите на метода се стремят да следват тези принципи в своето ежедневие.

Анет също е посещавала цигун занятия заедно със своя приятел. Тя пожела да научи повече за философията и се записа в курса за изпълнение на упражненията на Фалун Дафа.

Освен духовно учение, събрано в основния текст "Джуан Фалун", във Фалун Дафа има пет медитативни и лесни за научаване упражнения. Движенията имат положителен и тонизиращ ефект върху тялото, и успокояват ума. Посетителите на изложението имаха възможност да научат упражненията по време на безплатни демонстрации и получиха информация къде има места за упражнения в родните им градове.

Всеобщо явление сред хората, които практикуват Фалун Дафа, е повишено ниво на енергия и намаляване на умората; добро здраве, по-голяма устойчивост на болести, по-добър сън, емоционален баланс, усещане за спокойствие, положително отношение към живота, подобряване на взаимоотношенията с околните, по-високо самосъзнание, по-дълбоко разбиране за живота и духовно извисяване.

Млад човек от Иран дойде на щанда на Фалун Дафа и разговаря с практикуващите. После доведе и семейството си, за да наблюдават заедно демонстрацията на упражненията. След това развълнувано сподели: "Казвам се Омид. Името ми означава надежда." Омид остана на щанда на Фалун Дафа до края на изложението.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies