медитация събитие Кипър

Кипърски последователи на системата за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Дафа организираха информационно събитие във втория по големина град Лимасол на 21 май 2017 г.

Много хора се спряха, за да разгледат големите и с красиво оформление плакати и да наблюдават демонстрация на петте медитативни упражнения на древния китайски метод.

Някои взеха листовки с информация за същността на Фалун Дафа, чиято философия се основава на характеристиката на Вселената - Истинност, Доброта, Търпение. Те също научиха за продължаващото над 18 години жестоко преследване на симпатизантите на практиката в комунистически Китай.

Минувачи изразиха възхитата си от концентрацията на изпълняващите медитацията на Фалун Дафа.

Шестокласник покани участниците в събитието да дойдат в неговото училище, за да обучат съучениците му на упражненията.

Сервитьор от съседен ресторант помоли за няколко листовки, за да ги даде на колегите си.

Една жена стоя дълго време и наблюдаваше изпълнението на упражненията. Тя изрази радостта си, че най-после е открила представители на практиката в Лимасол.

Друга жена се поинтересува дали Фалун Дафа може да помогне на хората да станат по-спокойни. Един от организаторите на събитието ѝ обясни, че посредством следване на принципите Истинност, Доброта и Търпение, човек става по-спокоен, неегоистичен и добър. Той също ѝ сподели как се е избавил от безпокойството си с помощта на Фалун Дафа.

Жената на свой ред каза: "Искам да остана спокойна, когато ме обиждат. Мислите ли, че мога да го постигна с Фалун Дафа?" Събеседникът ѝ обясни, че самоусъвършенстването позволява на човек да се промени и да запази спокойствие във всяка ситуация. Жената му благодари за тази информация.

След като научаваха за преследването на Фалун Дафа в Китай, хората изказваха подкрепа към организаторите на събитието, и изразяваха искреното си желание преследването да спре час по-скоро.

 


 

Този уебсайт използва cookies