Фалун Дафа Гонг конференция Полша

Конференция за обмяна на опит в самоусъвършенстването по Фалун Дафа се проведе на 15 юни 2017 г. в полския град Владиславово.

Владиславово е известен град на южното крайбрежие на Балтийско море. Намира се на 470 км северно от столицата Варшава.

Тринадесет последователи на духовния метод споделиха своя опит пред международна публика, за която се проведе симултанен превод на английски, китайски и виетнамски език.

Изоставяне на собствения интерес

Кониечни разказа, че практикува Фалун Дафа от 2010 г. Преди това работел като търговец, но нямал особен успех в продажбите. След като започнал да практикува Фалун Дафа и да следва принципите Истинност, Доброта и Търпение (трите основни принципа на Фалун Дафа), той разбрал, че причината за неуспеха му била, че не поставя интересите на другите хора на първо място. Променил подхода си, и тогава продажбите му рязко нараснали, и изплатил дълговете си.

Кониечни изпитал и други ползи от практиката: здравето му се подобрило значително.

Също се включил в усилията за прекратяване преследването на Фалун Дафа в Китай. Той сподели, че не може да остане равнодушен към преследването и се чувства морално задължен да помогне за разпространението на истината за Фалун Дафа.

Осъществил контакт с местни политици и депутати в Европейския парламент, и ги информирал за Фалун Дафа и преследването и в Китай. Също разказал на парламентаристите за извършваното на държавно ниво в Китай насилствено отнемане на органи от последователи на Фалун Дафа. Така Кониечни спомага за приетата през 2016 г. декларация WD48 на Европейския парламент, която осъжда насилственото отнемане на органи от последователи на Фалун Дафа в Китай.

Търсене смисъла на живота

Моника практикува Фалун Дафа от две години. След като прочела книгата "Джуан Фалун", цялостната философия на Фалун Дафа, тя намерила отговори на всички свои въпроси за смисъла на живота, и решила веднага да започне да практикува.

Моника е научен работник, свикнала е да използва логическо мислене и подлага всичко на научен анализ. Въпреки това във Фалун Дафа тя намерила отговори на въпроси, на които науката не може да отговори. Сега Моника смята, че емпиричната наука често е ограничена. Вярва, че много хора, точно като нея, чакат срещата си с Фалун Дафа. Жената също сподели, че е станала по-открита, духовна и усърдна в практиката.

Болестите изчезват

Куач от Виетнам среща Фалун Дафа преди седем месеца. Преди това страда от камъни в жлъчката. Преди да го оперират, лекарите му направили тестове и открили, че има също левкемия, хемофилия и хепатит. Куач страдал от слабост, безсъние, чести позиви за уриниране и лошо храносмилане. Проблемите със здравето се отразявали и на настроението му. Бил избухлив и лесно губел контрол върху себе си. Стигнал дотам да бие съпругата и децата си.

Куач се принудил да търси в Интернет начини да се излекува. Веднъж се натъкнал на човек, който разказвал, че се избавил от всичките си болести с помощта на Фалун Дафа. Куач се свързал с местните последователи на практиката.

Когато отишъл на общите занятия във Варшава, почувствал в тялото си топли потоци от енергия. Това чувство продължило няколко дни. Разбрал, че Учителят изчиства тялото му.

Седем месеца след като започнал да практикува, здравето му значително се подобрило. Симптомите на болестите му били премахнати. Настроението и характерът му също се променили към добро. Лошото му настроение, избухливостта и агресивността му изчезнали безследно.

Дъщеря му дори казала: "Благодарение на Фалун Дафа, ти стана добър баща. По-рано не беше такъв."

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies