корона вирус ККП Китай CCP virus

Напоследък има спорове как е правилно да се нарича вирусът, отприщил глобалната пандемия. Китайската комунистическа партия предпочита името "новият коронавирус". Други го наричат "ухански вирус" заради мястото на произхода му, и това е характерно за названията на болестите.

Медията "Епок Таймс" предлага по-коректно наименование: "ККП вирус", и призовава всички да възприемат това име.

Името държи отговорна китайската комунистическа партия (ККП) за безнравственото пренебрежение към човешкия живот и последващото разпространение на пандемия, поставила на риск неизвестен брой хора по цял свят, и причинила повсеместна паника и крах на икономиките на страните, опитващи да се справят с болестта.

В крайна сметка, чиновници от ККП са знаели още миналия декември, че в Ухан има нов вирус, но не са разкрили информацията в продължение на шест седмици. Арестуваха онези, дръзнали да предупредят за опасността, обвинявайки ги в разпространяване на "слухове", и наложиха тотална цензура, предотвратявайки медийно отразяване и каквото и да било споменаване в социалните медии.

Вирусът, който можеше да бъде овладян, вместо това бе оставен да се разпространява тихо и спокойно из цял Китай. Хората, които можеха да се предпазят, вместо това бяха превърнати в жертви, и то в мащаб, далеч по-голям от признавания от ККП. В края на януари, доклади разкриха, че крематориумите в Ухан работят 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата, за да се справят с потока от мъртви тела.

Междувременно, мерките за карантина и лечение на населението на Ухан бяха гротескно нечовешки. Заваряваха жилищни сгради. Построиха импровизирани болници, които всъщност бяха затвори за граждани, заподозрени в зараза с вируса. Държани под ключ в тези съоръжения, без медицинско лечение и с малко храна, злочестите бяха обречени на смърт.

Лъжейки за опасността надвиснала над Китай, ККП действа според обичайния си сценарий. Водещият лозунг на ККП е, че партията е "велика, славна и права". Наличието на смъртоносния ККП вирус в Ухан и на ТОРС през 2003 г. не пасва на този лозунг. При избухването на епидемията с ТОРС, първата реакция на ККП беше отричане.

Но при сегашния вирус, отричането е неприемливо. Светът трябва да знае произхода на вируса и ККП отказва да сътрудничи. Външни експерти не са допуснати в Ухан.

Разбираемо е и опасението за дейностите на Уханския институт по заразни и паразитни болести: там се намира единствената в Китай лаборатория с най-високо ниво на биобезопасност, 4. Тази лаборатория работи със силно инфекциозни патогени, причиняващи смъртоносни болести. След опровергаването на официалната версия за източника на вируса, възникват въпросът дали ККП вирусът не е изтекъл именно от този институт.

И докато въпросите за произхода на вируса остават без отговор, ККП започна да хвърля безумни обвинения, че вината е на САЩ. Тези твърдения бяха посрещнати с недоумение и дори с насмешка. Американският президент Доналд Тръмп отвърна, наричайки вируса "китайския вирус".

Но обвиненията, които ККП отправя към САЩ, вероятно са адресирани към китайското население. С първоначалното отричане съществуването на вируса, ККП принесе в жертва собствения си народ, а сега го прави отново – този път като прехвърля на други отговорността за собствените си действия.

Гореизложените факти обясняват защо е необходимо името "ККП вирус", защото е важно да се разграничи кой е жертвата и кой агресорът. Жителите на Ухан и Китай са жертвите на арогантността и некомпетентността на ККП, изразени в тази масова пандемия.

Името "ККП вирус" също служи за предупреждение: държавите и личностите, приближени на ККП, ще понесат най-тежките последици от вируса, както се вижда от огромния брой заразени в страни-съюзнички на ККП като Иран и Италия (единствената страна-членка на Г-7, подписала инициативата "Един пояс, един път"). В Тайван и Хонконг, които се разграничиха от ККП — Тайван в неотдавнашните национални избори, а Хонконг с месеци масови демонстрации — има сравнително малко на брой заразени.

И последно, ККП вирусът напомня на хората по света, че източникът на вируса е сам по себе си зъл по природа. Това е комунистически вирус, и с името "ККП вирус" медията "Епок Таймс" напомня на света какво е лечението: слагане край на ККП.

Източник: https://www.theepochtimes.com/giving-the-right-name-to-the-virus-causing-a-worldwide-pandemic-2_3277200.html

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies