Фалун Гонг участва в Есенния фестивал в Мелбърн

Мирната духовна практика Фалун Гонг бе представена по време на Eсенния фестивал в Мелбърн, Австралия на 6 септември.

Местни жители и туристи имаха възможност да научат повече за същността на медитативната практика и за преследването на нейните симпатизанти от комунистическата партия в Китай.

Мнозина изразиха възмущение, след като научиха за насилственото отнемане на органи от живи практикуващи Фалун Гонг с цел продажба органите им на пациенти, нуждаещи се от трансплантация.

Твърденията за това зверство, извършвано в държавни китайски болници и затвори, са потвърдени в доклада “Кървава реколта” на правозащитния адвокат Дейвид Матас и най-дългогодишния депутат в канадския парламент, Дейвид Килгор.

Посетителите на фестивала имаха възможност да се подпишат в подписка, която апелира за спиране на отнемането на органи в Китай. 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies