Месечен бюлетин

Събрани доказателства за незаконното отнемане на човешки органи за трансплантация в Китай водят до заключението, че голям брой практикуващи Фалун Гонг са системно избивани заради техните органи.

  • Открийте основните факти, открити при проведените разследвания.
  • Научете за международните усилия за спиране на практиката на насилствено отнемане на органи в Китай.

Убити заради органите им: китайският таен държавен бизнес с трансплантации на органи (със субтитри на български език)

10 факта за отнемането на органи от практикуващи Фалун Гонг в Китай
Обобщение на 10 ключови факти свързани с отнемането на органи от практикуващи Фалун Дафа в Китай.

Американският конгрес настоява за спиране на нарушаването на човешките права в Китай
Представители от американския Конгрес представиха резолюция 343 (H. Res. 343), която осъжда насилствено отнемане на органи в Китай от практикуващи медитативната практика Фалун Гонг и други политически затворници в страната.

16 цитата от известни опоненти на отнемането на органи
Подбрани цитати от активисти за човешки права, журналисти, адвокати и общественици, които осъждат отнемането на органи от последователи на практиката Фалун Дафа в Китай.

Международни стъпки срещу отнемането на органи в действие
Обобщени действия на международната общност срещу отнемането на органи в Китай.

Доклад разкрива милиони засегнати от незаконното отнемане на органи в Китай
Скорошен доклад на Световната организация за разследване на преследването на Фалун Гонг (WOIPFG) потвърждава, че броя засегнатите практикуващи Фалун Гонг в следствие на незаконното отнемане на органи в Китай възлиза на милиони.

Преследването на духовната практика Фалун Гонг
Как и защо възниква преследването на практиката за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Гонг (Фалун Дафа) в Китай? Защо китайската комунистическа партия (ККП) забранява Фалун Гонг? Защо китайското правителство вижда заплаха в лицето на Фалун Гонг?


 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies