танц парад Фалун Дафа

Очевидно, ето защо за повече от десетилетие, топ позиции в комунистическата партия са заемани от хора, помагащи на бившия лидер Дзян Дзъмин да преследва медитативната практика Фалун Дафа. Разбира се, те щяха да унищожат Фалун Дафа за 3 месеца. Преди 17 години.

Простият факт, че практикуващи Фалун Дафа, които основно седят да медитират или стоят тихо, или понякога маршируват в опасно разноцветни паради, продължават да съществуват въпреки натиска, разяжда отвътре комунистическата партия.

Но комунистическата партия не обича да признава грешките си. Единственото нещо, което признава, че може да не е било перфектно е културната революция, но отново приписват повечето от вината на жената на Мао Дзедун. И се стараят да избягват темата.

Представете си какво би се случило, ако комунистическата партия официално спре преследването на Фалун Дафа. Партията ще трябва да признае, че практикуващите Фалун Дафа не са луди и опасни хора, които е трябвало да бъдат ликвидирани. А обикновените хора в Китай ще започнат да осъзнават, че ако партията ги е лъгала за Фалун Дафа през всичките тези години и е преследвала практиката единствено по политически причини, то тя може да направи това с всеки.

И може да започнат да се съмняват в управлението на партията.

Разбира се може би е твърде късно.

Крис Чапъл разследва от Ню Йорк.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies