Анастейша Лин

Присъединете се към водещия Крис Чапъл и Анастейша Лин, актриса и кралица на красотата, която наистина използва славата си, за да върши добро. През 2015 г. тя бе провъзгласена за Мис Свят Канада и получи правото да участва на конкурса Мис Свят в Саня, Китай. Въпреки това, преди да влезе в страната, китайският режим скандално ѝ отказа виза и възможността да участва в конкурса заради позицията ѝ по отношение на нарушаването на човешките права в Китай.

Анастейша представя и последния си филм „Кърваво острие“, който засяга проблема с насилственото отнемане на органи от затворници на съвестта в Китай. Според доклад на Държавния департамент на САЩ от 2012 г. Близо 50% от затворниците на съвестта в Китай са практикуващи медитативната практика Фалун Дафа, преследвана в Китай.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies