бдение свещи китайско посолство

Практикуващи Фалун Дафа в Мелбърн, Австралия, проведоха бдение със свещи пред китайското посолство вечерта на 20 юли т. г., за да почетат практикуващите, починали в следствие на преследването от страна на Китайската комунистическа партия и за да призоват за край на започналите, на тази дата преди 17 години, репресии срещу практиката в Китай. Те също настояха главните виновници за преследването в Китай да бъдат изправени пред съд.

Плакатите на бдението призоваваха: „Подкрепете 200 000 жалби срещу бившия китайски диктатор Дзян Дзъмин“, „Спрете преследването на Фалун Дафа в Китай“ и „Фалун Дафа – Истинност, Доброта, Търпение“.

Вероника Мюлер, практикуваща Фалун Дафа от Германия, каза, че силата на Истинност, Доброта и Търпение, които са и трите основни принципа на практиката, е донесла подобрение в здравето и огромни промени в живота ѝ. Тя споделя, че успява да разреши семейните си конфликти, следвайки тези принципи.

„Когато разберете, че добри хора са измъчвани в трудови лагери и техните органи са отнемани в Китай, ще разберете, колко зло е преследването и колко е ясен контрастът между добро и зло“, каза тя.

Вероника вярва, че най-добрият начин, да се спре преследването, е като се осъди бившия китайски лидер Дзян Дзъмин. Смята се, че той еднолично инициира преследването през 1999 г.

Майкъл Андерсън, практикуващ от Австралия, каза пред репортер: „Фалун Дафа е много силен. Той е страхотна практика. Практикуващите не се отказват от убежденията си, защото всеки от семейството им е усетил ползите от практиката. Комунистическата партия си постави за цел да елиминира Фалун Дафа преди 17 години. Ние обаче все още сме тук днес, пред китайското посолство, заявявайки, че злото преследване няма да продължи още дълго.“

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies