сенатор Калифорния Сакраменто

Сенаторът от американския щат Калифорния, Джийн Фулър, обяви резолюция в чест на 10-годишнината на "Шен Юн Пърформинг Артс" в сградата на Сената в столицата Сакраменто на 9 януари 2017 г.

Базираната в Ню Йорк компания за сценично изкуство, "Шен Юн", представя класически китайски танци и музика. Младите танцьори и музиканти от "Шен Юн" изнесоха концерти в "Къмюнити Сентър Тиътър" в Сакраменто на 10 и 11 януари 2017 г., с което дадоха начало на ежегодното световно турне на "Шен Юн".

Сенатор Фулър отбеляза, че 2017-а е годината на петела според китайския лунен календар. Тази година е специална за талантливите изпълнители от "Шен Юн", тъй като те празнуват своя десет годишен юбилей.

"Много хора имаха възможността да се насладят на удивителните спектакли на елитните китайски артисти от Ню Йорк.Те се стремят да възродят изгубения свят на традиционната китайска култура и да споделят своя опит с хиляди хора от цяла Калифорния. Спиращите дъха представления обединяват танц и музика и дават нов живот на 5000-годишната култура на Китай. Талантливите артисти от 'Шен Юн' започват тазгодишното си световно турне от Сакраменто. По този чудесен повод, бих искала да им връча резолюцията на Сената на щата Калифорния. Нека ги приветстваме топло и им пожелаем на добър час."

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies