комунисти агенти културна революция

При комунистическите режими и тяхната идеология на борба, хората се обръщат едни срещу други: деца правят доноси срещу своите родители, ученици бият и изтезават своите учители, млади хора се настройват срещу възрастните, и съседи се обръщат срещу съседи.

Михаил Бакунин, един от сътрудниците на Маркс по време на Първия интернационал, пише: "Зъл е сатанинският бунт срещу божествената власт, бунт при който виждаме плодородния вирус на еманципацията на всички хора – революцията." Според книгата "Маркс и Сатаната" на Ричард Урмбранд, социалистите се познават един друг по думите: "В името на този, за когото е извършено огромно зло."

"По време на тази революция, ние ще трябва да събудим Дявола в хората, да разбудим най-примитивните им страсти", пише Бакунин. "Нашата мисия е да разрушим, не да поправяме."

Това понятие ясно се откроява в последствията от комунизма, който работи, като първоначално пречупва духа на хората чрез глад, след което ги шокира с публични екзекуции и изтезания – всичко това служи да накара хората да се откажат от своите морал и вяра.

Според "Великата война и произходът на хуманитаризма, 1918-1924 г." от Бруно Кабанес, такова нещо се наблюдава непосредствено, след като Ленин взема властта.

"Тези 'селски войни' освобождават демони от двете страни: комунистите срещу 'експлоататорите' и 'враговете на народа' от една страна, и селяните срещу символите на колективизацията, от друга", пише Кабанес.

В условията на глад по времето на Сталин, хора се хранят с хора, или отвличат деца, за да ги изядат. Злочестно известна снимка от това време показва руска двойка над телата на отчасти изядени деца.

Подобни случаи на канибализъм има и по времето на Големия скок напред на Мао, който настройва още повече хората един срещу друг, с допълнителни обществени движения. По време на Културната революция през 60-те години на миналия век, деца бият своите родители, ученици спират хора на улицата да ги изпитват за ученията на Мао, и ги бият при неправилен отговор, учители, земевладелци и интелектуалци са преследвани и публично унижавани от Червената гвардия на Мао.

Мао обявява себе си за "свръхчовек" и поставя свои плакати и портрети из цял Китай.

Културната революция унищожава или уврежда огромен брой символи на традиционната култура като произведения на изкуството, храмове, музеи и писмени творби. Тя също оставя духовна празнота, прекъсвайки връзката на китайците със собствената им история и наследството на 5000-годишната цивилизация, включваща богатите традиции на будизма и даоизма.

Майкъл Уолш, автор на "Дяволският дворец на удоволствията", посочва в телефонно интервю, че творбите на Маркс са отражение на историята на Луцифер от "Изгубеният рай" на Джон Милтън, където Луцифер, осъзнавайки, че не може да победи Бог, създава алтернативен план за отмъщение, унищожавайки сътвореното от него.

"Комунизмът използва именно тази идея за издигане, но така и не успява да я осъществи. Желае смърт и създава смърт. Смъртта е краят на всяка комунистическа система и това е целта на Сатаната", казва Уолш.

"Комунизмът е отмъщението на неудачниците. Той използва горчивината у хората и тяхното желание за отмъщение", казва той. "Маркс е най-големият неудачник. Той е безделник, който използва своите приятели. Бил е луд. Така създава култ към лудостта, горчивината и отмъщението."

Уолш смята, че ценностите, залегнали в религията, са нещо споделено в почти всички общества в историята – и комунизмът използва същия този вроден корен, за да манипулира човешкия род. "Всеки иска да бъде герой на собствената си история."

"Комунизмът използва незаслужаващи уважение хорски черти като завист, за да подстрекава към революция. Всеки млад човек иска да се бунтува срещу установения ред, за да се домогне до това, което иска", казва Уолш. "Когато обаче каже 'от всекиго според способностите, всекиму според нуждите', изведнъж никой няма никакви способности и всеки има много нужди. Това е недостатъкът на този аргумент."

Комунизмът използва желанието на човечеството за по-висок идеал, и прави това, като унищожава религията и поставя себе си на нейно място.

Според "Белите нощи" на д-р Борис Соколоф, през октомври 1919 г. Ленин посещава учения Иван Павлов, известен със своите експерименти върху условните рефлекси на животните. Ленин възприема неговите методи на дресировка и ги прилага върху хората в съветската система за образование.

Според Соколоф, Ленин вярвал, че "посредством възпитаване на рефлексите, човек може да бъде стандартизиран, може да бъде накаран да мисли и да действа според нужния модел." Ленин заявява, че вместо индивидуализъм, иска "масите в Русия да следват комунистическия модел на мислене и реакции."

 


 

Този уебсайт използва cookies