формация символ Фалун Дафа Ню Йорк

Близо 1000 души се събраха на Гавърнърс Айлънд в Ню Йорк, САЩ, на 13 май 2018 г., и изписаха с телата си китайските йероглифи за "Фалун Дафа е добро".

Грандиозната формация бе организирана по повод Световния ден на Фалун Дафа, който тази година бе честван за 19-и пореден път.

На 13 май тази година се навършиха и 26 години от публичното представяне на Фалун Дафа през 1992 г. в Чанчун, провинция Дзилин, североизточен Китай. На тази дата преди 67 години е роден и основателят на Фалун Дафа, г-н Ли Хонгджъ.

2018-05-18-Picture-FDIC-nyc-forming-falun-dafa_01
2018-05-18-Picture-FDIC-nyc-forming-falun-dafa_04
2018-5-14-nyc-forming-characters_02
2018-5-14-nyc-forming-characters_03
Previous Next Play Pause

Празненствата по случай Световния ден на Фалун Дафа се провеждат ежегодишно с паради, концерти, митинги, изложби и други тържествени събития в 114 държави, включително България, където близо 100 милиона души изпълняват медитацията и следват трите принципа на Фалун Дафа: Истинност, Доброта и Търпение.

Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг, е традиционна практика за усъвършенстване на духа и тялото. Включва философия за подобряване на морала и пет медитативни упражнения.

Философията на Фалун Дафа учи човек да е добър, състрадателен и толерантен в семейството, на работното място и в обществото. Упражненията спомагат за поддържане на добро здраве, тонус и освобождаване от стреса.

Книгите на Фалун Дафа са преведени на над 40 езика, включително на български. Книгата "Джуан Фалун" съдържа цялостната философия на древния китайски метод за самоусъвършенстване.

Медитацията на Фалун Дафа се изпълнява ежедневно в редица родни градове. За повече информация вижте тук.

Всички дейности на Фалун Дафа по цял свят са безплатни.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies