Шен Юн представление

Подгответе се да изживеете легендите на древен Китай с деветото поред световно турне на "Шен Юн Пърформинг Артс" (Shen Yun Performing Arts). Турнето започна по време на новогодишните празници и ще продължи през първите пет месеца на 2015 г.

Над 400 представления в над 100 града в Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Австралия и Океания ще представят изцяло нова програма с емблематични танци, пищни костюми и оригинална авторска музика.

Първи се насладиха на феерията на "Шен Юн" жители и гости на американските щати Тексас, Флорида и на канадския Онтарио. Сезона откриха Остин, щата Тексас и Форт Лодърдейл, щата Флорида с представления на 26 декември.

Между 8 и 11 януари "Шен Юн" се завръщат в Уор Мемориал Опера в Сан Франциско, от 9 до 18 януари артистите ще гастролират в легендарния Линкълн Сентър в Ню Йорк, а от 17 до 26 април ще озарят Кенеди Сентър в американската столица Вашингтон.

Следващият етап от турнето е в Австралия и Океания с представления в пет австралийски града. Следват изяви в Тайван, Япония и Корея.

Европейската част от турнето започва с представления в Женева от 26 до 28 февруари и завършва в Барселона на 25 април. Шоуто ще посети Англия, Франция, Германия, Ирландия, Холандия, Испания, Швеция и Швейцария. В Австрия, трупата ще посети традиционно столицата Виена и ще дебютира в Залцбург, родният град на Моцарт.

Мисията на "Шен Юн" е да възроди традиционната култура и ценности посредством класически китайски танц и музика. Черпейки вдъхновение от богатата петхилядолетна китайска култура, "Шен Юн" представят всяка година изцяло нова програма с древни истории, етнически танци, мини-театър и сцени от съвременен Китай.

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies