път към здравето Фалун Дафа медитация

Споделям своята одисея към изцеление и преобразяване с надеждата, че някой ще извлече полза от това, което съм научила и ще има възможността да намери своя собствен път към светло бъдеще, лишено от болка и мъка.

Ключ към здраво тяло

Скоро след като започнах да правя упражненията и да чета книгата "Джуан Фалун", преживях серия от чудеса: болките в стомаха изчезнаха и десният ми крак вече не се усещаше толкова тежък като преди. Лесно изкачвах и слизах по стълбите, без ми се налага да влача крака си на всяко стъпало. Също можех да стоя на подиума и да преподавам цял час без почивка.

Здравето ми продължи да се подобрява успоредно с искрените ми усилия да подобря своя морал. Установих, че дългите години болка и страдание ме бяха превърнали в егоцентричен и тесногръд човек, изпълнен с негодувание срещу живота. След като осъзнах това, дадох най-доброто от себе си, да посрещам проблемите в ежедневието с положително отношение, доброта и загриженост към другите. Следвайки учението на Фалун Дафа, се стремях да анализирам себе си, за да разреша конфликтите, вместо да търся причините навън и да прехвърлям отговорността върху другите.

Промяната на старите навици не беше лесна, но често си припомнях следните думи от "Джуан Фалун": "когато отстъпите крачка назад в конфликт, ще откриете, че моретата и небесата са безгранични и със сигурност ще има друга ситуация".

Тези думи ми помагаха да поддържам спокойно съзнание и състрадателно сърце в ежедневието; те ми даваха възможност да помисля в трудни ситуации, окуражава ме да се вглеждам в себе си и да приемам нещата леко. Осъзнах, че само така мога да се чувствам удовлетворена и да имам здраво тяло.

Двоен лотос

Друго чудо, което изпитах беше, че успях да кръстосам краката си в двоен лотос. В началото, въпреки че коляното повече не ме болеше, не можех да направя двоен лотос. Тогава моя приятелка ме окуражи: "С Фалун Дафа няма нищо невъзможно!"

Правех упражненията в парка заедно с други последователи и постепенно увереността ми в практиката се затвърди. Успоредно с това краката ми постепенно се отпуснаха и след пет месеца открих, че мога да направя двоен лотос. Ставах все по-издръжлива и след три години успях да медитирам в двоен лотос в продължение на цял час.

Ценен дар

Вече мога да твърдя, че съм напълно здрава. Благодарение на ежедневната рутина на упражненията и изучаване лекциите на Фалун Дафа, мога да се грижа за семейството си и да изпълнявам призванието си на учителка.

Също съм благодарна за здравословните ползи, които тази древна практика донесе на моя чичо, чийто хроничен сърбеж изчезна, след като положи усърдно усилие да практикува и изучава Фалун Дафа.

Оставила съм зад гърба си не само здравословните проблеми, но и стария навик да обвинявам живота, че е несправедлив, и да тая лоши спомени и горчивина. Фалун Дафа с принципи Истинност, Доброта, Търпение напълно преобразува тялото и душата ми. Ако не го бях изпитала лично, нямаше да го повярвам.

За мен няма по-ценен и свят дар от Фалун Дафа: тази практика е истински път към божественото.

Затова използвам всяка възможност да споделя чудото на Фалун Дафа с близки и приятели. Много от тях решиха да пробват. Радвам се за тях и се надявам още много хора да прочетат моята история, да имат възможността да се облагодетелстват от Фалун Дафа и да отворят сърцата си за Истинност, Доброта, Търпение.

Източник: https://www.ntd.tv/inspiring/persecution-in-china/agonizing-pain-from-artificial-knee-disappeared-after-i-found-a-powerful-path-to-health.html

 


 

Този уебсайт използва cookies