ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ПРАКТИКУВАЩИ ФАЛУН ГОНГ И СРЕЩУ ПРЕСЛЕДВАНЕТО В КИТАЙ

Фалун Гонг (или Фалун Дафа) е практика за подобряване на духа и тялото, която включва философия с три основни принципа: Истинност, Доброта, Търпение, и комплекс от пет медитативни упражнения за подобряване на здравето.

Практиката има над 100 милиона последователи в 114 държави по света.

През 1999 г. китайското правителство установява, че практикуващите Фалун Гонг в Китай са между 70 и 100 милиона души, повече от членовете на партията. Това предизвиква гнева и завистта на бившия държавен и партиен лидер Дзян Дзъмин и той издава еднолична заповед за елиминиране на Фалун Гонг в Китай.

Последва национална кампания на репресии срещу 100 милиона китайски граждани, техните семейства и близки. Хиляди са арестувани, хвърлени в затвори, изтезавани и дори убивани. Официалният брой смъртни случаи е над 4,000. Между 40 и 50,000 практикуващи Фалун Гонг може да са убити с цел изземване на органите им и продаването им на пациенти нуждаещи се от трансплантация.

ПРИЗОВАВАМЕ правителството на Китайската Народна Република незабавно да спре тези репресии и да освободи всички незаконно арестувани практикуващи Фалун Гонг.

ПРИЗОВАВАМЕ правителството на Република България да използва всяка възможност да повдига въпроса за човешките права на практикуващи Фалун Гонг пред своите китайски колеги, и да настоява за спиране на гоненията.

Подкрепете подписката


Роксана
Радвам се,че поне с малко мога да помогна със записването на тази подписка.

05. 03. 2021
Жана Тотева
Да!

04. 03. 2021
Konstantina
Подкрепям петициятаи и съм против престъпленията срещу човечеството.Без значение от расата и религията .Вс сме хора на тази Земя...

05. 02. 2021
Кристина Балева
Подкрепям!

30. 01. 2021
Владислав
За!

09. 01. 2021
George Johnes
Присъединявам се към подписката за В ПОДКРЕПА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ПРАКТИКУВАЩИ ФАЛУН ГОНГ.

08. 01. 2021
Иван
Подкрепям,гореспоменатото. Това е недопустимо в днешни дни.

22. 12. 2020
Илиана Михайлова
Напълно подкрепям петицията и съм против престъпленията срещу човечеството във всичките им форми.

12. 12. 2020
Сабина Найденова
Много е страшно, че целият свят си затваря очите и налива пари в безчовечната китайски държава, експлоатираща безпощадно гражданите си, от което тя става все по-силна. Там се изпълняват най-ужасните сцени от книгата "Фермата на животните" на Джордж Оруел и вече, точно като ненаситените свине в нея, и китайската управляваща прослойка разпродава "другарите" си за месо.

03. 12. 2020
Сабина Найденова

Много е страшно, че целият свят си затваря очите и налива пари в безчовечната китайски държава, експлоатираща безпощадно гражданите си, от което тя става все по-силна.


03. 12. 2020
 
Powered by Phoca Guestbook

 

Този уебсайт използва cookies