банер София булевард България

Из страната ни се появяват билбордове за традиционната китайска медитативна система Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг. Те приканват гражданите да се погрижат за своето психическо и физическо здраве чрез усъвършенстване на съзнанието и тялото.

Към момента има два големи билборда в София, един в Боровец, а до скоро и един в Пловдив.

Билбордовете в София могат да бъдат видяни на бул. "Витоша" и бул. "България" (пред магазин "Джъмбо"). До скоро те бяха на бул. "Цариградско шосе" и на входа на Южен парк.

Рекламите на духовната практика информират българските граждани, че в страната ни има последователи на Фалун Дафа, предоставят информация за основния уебсайт falundafa.org и телефон за връзка.

На уебсайта са публикувани всички текстове на практиката, описание на петте медитативни упражнения, аудио и видео материали, места за правене на упражненията и контакти.

Всички дейности на Фалун Дафа по цял свят са напълно безплатни.

Фалун Дафа е традиционна китайска система за усъвършенстване на съзнанието и тялото. Тя включва пет медитативни упражнения, чрез които човек се освобождава от заболявания и поддържа добро здраве. Основното във Фалун Дафа е подобряването на моралния характер посредством следване на три основни принципа: Истинност, Доброта, Търпение. Принципите са подробно обяснени от основателя на системата г-н Ли Хонгджъ в цялостната философия - книгата "Джуан Фалун", преведена на над 40 езика.

Фалун Дафа е популярна сред повече от 100 милиона души в над 100 държави по цял свят. В България се разпространява от 2001 г. насам.

Към момента у нас има над 100 последователи, които активно разпространяват практиката. Места за правене на упражненията има в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Русе, Добрич и Пазарджик.

Книгите на Фалун Дафа могат да бъдат свалени безплатно от основния уебсайт или да бъдат закупени от книжарници "Сиела".

Повече за Фалун Дафа вижте тук.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies