банер София булевард България

Из страната ни се появяват билбордове за традиционната китайска медитативна система Фалун Дафа, още известна с името Фалун Гонг. Те приканват гражданите да се погрижат за своето психическо и физическо здраве чрез усъвършенстване на съзнанието и тялото.

Към момента има два големи билборда в София, един в Боровец, а до скоро и един в Пловдив.

Билбордовете в София могат да бъдат видяни на бул. "Витоша" и бул. "България" (пред магазин "Джъмбо"). До скоро те бяха на бул. "Цариградско шосе" и на входа на Южен парк.

Рекламите на духовната практика информират българските граждани, че в страната ни има последователи на Фалун Дафа, предоставят информация за основния уебсайт falundafa.org и телефон за връзка.

На уебсайта са публикувани всички текстове на практиката, описание на петте медитативни упражнения, аудио и видео материали, места за правене на упражненията и контакти.

Всички дейности на Фалун Дафа по цял свят са напълно безплатни.

Фалун Дафа е традиционна китайска система за усъвършенстване на съзнанието и тялото. Тя включва пет медитативни упражнения, чрез които човек се освобождава от заболявания и поддържа добро здраве. Основното във Фалун Дафа е подобряването на моралния характер посредством следване на три основни принципа: Истинност, Доброта, Търпение. Принципите са подробно обяснени от основателя на системата г-н Ли Хонгджъ в цялостната философия - книгата "Джуан Фалун", преведена на над 40 езика.

Фалун Дафа е популярна сред повече от 100 милиона души в над 100 държави по цял свят. В България се разпространява от 2001 г. насам.

Към момента у нас има над 100 последователи, които активно разпространяват практиката. Места за правене на упражненията има в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Русе, Добрич и Пазарджик.

Книгите на Фалун Дафа могат да бъдат свалени безплатно от основния уебсайт или да бъдат закупени от книжарници "Сиела".

Повече за Фалун Дафа вижте тук.

 


 

Този уебсайт използва cookies