Сан Франциско Голдън гейт

Близо 1000 последователи на практиката Фалун Гонг (Фалун Дафа) преминаха по една от най-известните световни забележителности, мостът Голдън Гейт, на 23 октомври т.г., за да привлекат вниманието на обществеността към продължаващите репресии над практиката в Китай.

Ето какво споделиха туристи и местни граждани, които останаха впечатлени от парада-шествие.

Есвим, журналистка от Санта Моника, Южна Калифорния, която специализира в политически новини, сподели с практикуващи по време на шествието, че е шокирана от новината за преследването на практикуващи в Китай заради вярата им.

Есвим окуражи практикуващите да продължат усилията си с думите: „Това, което правите е правилно. Правителството на САЩ трябва да предприеме повече действия и да окаже натиск върху Китай". Тя обеща да проучи нещата и да помогне с разпространяването на информация.

2016-11-13-Picture-FDIC-minghui-sf-goldengate_01
2016-11-13-Picture-FDIC-minghui-sf-goldengate_02
2016-11-13-Picture-FDIC-minghui-sf-goldengate_03
2016-11-13-Picture-FDIC-minghui-sf-goldengate_04
Previous Next Play Pause

Адам и майка му - жители на Сан Франциско - станаха свидетели на марша на Фалун Гонг по време на разходката си по моста Голдън Гейт. Адам благодари на практикуващите, че е научил истината за отнемането на органи и каза: „Това изведнъж ми отвори очите.“

Адам работи за социална медия и обеща да се постарае повече хора да научат истината. Двамата с майка му нарекоха марша „миротворен“ и „красив“.

Юристка: Имате подкрепата ми

Линда – пенсионирана юристка от служба за защита на децата каза: „Имате подкрепата ми“ и посочи към един от маршируващите с жълто знаме, на което бяха изписани думите „Фалун Дафа е добро“ и допълни: „Ако ми дадете такова знаме и аз ще марширувам с вас, за да спра преследването.“

Лин, пенсиониран адвокат от Австралия, дошла да види моста Голдън Гейт заедно със сина си Никълъс, студент в САЩ, сподели: „Знаем, че комунистическият режим иска да контролира мисленето на хората и вярвяме, че днешното ви послание ще стигне до много хора.“

Г-н Сие – турист от китайската провинция Хъбей, е изненадан от широкомащабното събитие, организирано от последователите на Фалун Гонг. „Невъзможно е да се види такава голяма група да прави упражнения и да марширува така в Китай“ – отбеляза той.

Голдън Гейт Бридж (Golden Gate Bridge), в превод: Мост Златна порта или Златна врата (бел.прев.) е висящ мост над пролива Голдън Гейт, който отделя залива на град Сан Франциско от Тихия океан. Мостът свързва град Сан Франциско от южната страна на пролива с градчето Саусалито на северния бряг. Завършен е през 1937 г.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies