парад Ню Йорк ден на ветераните

Последователи на китайската духовна практика Фалун Гонг, известна още като Фалун Дафа, участваха в 97-ия годишен парад на ветераните в Ню Йорк, САЩ, на 11 ноември 2016 г.

Това е най-големият парад в САЩ, посветен на този празник. Миналата година парадът привлече около 500 000 зрители, дошли да изразят подкрепа към хората, посветили живота си в служба на нацията.

Предвождани от Небесния духов оркестър, в шествието преминаха групата на небесните красавици, облечени във феерични пъстроцветни китайски носии и носещи фенери, украсени с китайските йероглифи за Истинност, Доброта и Търпение - трите принципа на Фалун Дафа. Зрителите на парада посрещнаха групата с овации.

2016-11-26-Picture-FDIC-denqt-na-veteranite-nyc-1
2016-11-26-Picture-FDIC-denqt-na-veteranite-nyc-2
2016-11-26-Picture-FDIC-denqt-na-veteranite-nyc-3
2016-11-26-Picture-FDIC-denqt-na-veteranite-nyc-4
2016-11-26-Picture-FDIC-denqt-na-veteranite-nyc-5
Previous Next Play Pause

Небесните красавици бяха последвани от голям банер с името на практиката, носен от облечени в яркожълти костюми симпатизанти на Фалун Дафа. След тях премина групата на демонстриращите медитативните упражнения на Фалун Дафа, а след това вдъхновяващата трупа на маршируващите барабанчици.

В парада взеха участие над 300 последователи на Фалун Дафа.

"Щастливи сме да участваме в парада на ветераните и да покажем на нюйоркчани красотата на Фалун Дафа", каза И Рун, координатор на групата на Фалун Дафа.

Тази година Фалун Дафа участва в парада на ветераните за 13-ти пореден път.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies