подписка Китай коронавирус covid-19

Медията "Епок Таймс" инициира подписка, която осъжда китайската комунистическа партия (ККП) за геноцид и престъпления срещу човечеството, държи ККП отговорна за вредите върху икономиките и живота на хората по света, и настоява правителствата по света да започнат разследване на подривната дейност, извършвана от ККП на териториите на техните страни.

Към 21 май 2020 г. подписката е подкрепена от близо 58 000 души.

Линк към подписката: https://rejectccp.com//?utm_source=TheEpochTimes&utm_medium=Banner

В текста на подписката се казва още:

"ККП е пряко отговорна за настоящата глобална пандемия, довела до смъртта на нарастващ брой хора и загуба на бизнес, заетост и доходи.

ККП излъга за произхода на епидемията и я покри, а това струваше на света шест безценни седмици за подготовка.

Вирусът тръгна от централен Китай и можеше да бъде изолиран там. Вместо това обаче беше оставен да се разпространи до глобална пандемия.

За нещастие, вирусът е само върхът на айсберга. От десетилетия насам, ККП активно подкопава икономиките, националната сигурност и моралните устои на нациите по света.

ККП краде от богатите нации като САЩ под формата на кибератаки и кражба на интелектуална собственост, и поробва развиващи се страни чрез дългове-капани.

ККП е проникнала в ключови институции по света, като университети, медии, държавни агенции и международни организации като ООН.

Нещо повече, ККП използва пропаганда за прокарване на порочната си идеология и лъжи, с цел всяване на раздор и прикриване на собствените си престъпления.

Най-голямата жертва на ККП е китайският народ. Близо 65 милиона китайци са изгубили живота си в резултат на тираничното управление на ККП през последните 70 години, а истинският брой на жертвите вероятно е много по-голям.

Кампаниите на преследване на хора от ККП продължават и днес, включително насилственото отнемане на органи от затворници на съвестта."

Болшинството от тези затворници на съвестта са последователи на духовната практика Фалун Гонг, още известна с името Фалун Дафа. Това обяви на 17 юни 2019 г. базиран в Лондон международен трибунал.

 

Всички текстове публикувани на уебсайт www.falun-bg.info са собственост на www.falun-bg.info и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните му права". Информацията, включително текстове, могат да бъдат използвани и копирани без изрично писмено разрешение, при поставяне на активен линк към статията в уебсайт www.falun-bg.info. Подробна информация: Общи условия за използване на сайта.


 

Този уебсайт използва cookies